{"product_id":"leinsamen-knospenol-kaltgepresst-1000-ml-biooil","title":"Ulei de muguri de in, presat la rece 1000 ml BIOOIL","description":"\u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003eDESCRIERE\u003c\/strong\u003e  \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e \u003cspan style=\"text-decoration: unterstreichen; \"\u003e Semințe de in, ulei de in presat la rece cu conținut ridicat de linolen 1000 ml BIOÖL \u003c\/span\u003e \u003c\/strong\u003e \u003c\/p\u003e \u003cp style=\" text-align: center; \"\u003e \u003cstrong\u003e -raport adecvat între Omega-3 și Omega-6 \u003cbr\u003e - conține acizi grași nesaturați \u003cbr\u003e - susține sistemul cardiovascular \u003cbr\u003e - susține imunitatea \u003cbr\u003e - conține vitamina E, care este un antioxidant \u003c\/strong\u003e \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text -align: center; \"\u003e 100 % ulei de in nativ pentru dieta Budwig, presat la rece, crud, obținut din semințe de in de cea mai înaltă calitate. Acest ulei este o sursă bogată de acizi grași esențiali Omega-3. Este un produs 100% natural, nepurificat, păstrând astfel toate proprietățile valoroase ale cerealelor din care a fost fabricat, nu conține conservanți sau alte adaosuri artificiale. Sticlele din sticlă întunecată protejează uleiul de efectele dăunătoare ale razelor UV. \u003cbr\u003e Acest ulei are o culoare aurie frumoasă, un aromă specifică și un gust specific. Este un ulei presat la rece cu un conținut ridicat de acid linolenic, obținut printr-un proces de extracție mecanică. Această tehnologie previne încălzirea cerealelor și a uleiului în timpul producției. Datorită selecției foarte atente a boabelor, este excepțional de bogat în acizi grași omega-3. Este cea mai recentă tehnologie, combinată cu înțelepciunea ascunsă a civilizațiilor vechi. Este fabricat din soiuri special selectate de in care îndeplinesc cerințele ridicate de calitate și au compoziția și conținutul corespunzător de acizi grași esențiali (AGE), inclusiv acizi grași omega-3. Uleiul de in de la LABORATORIUM BIOOIL este o sursă bogată de omega 3. \u003cbr\u003e Ulei de la Biooil Se remarcă prin calitatea sa superioară și gustul excelent, deoarece în producție sunt utilizate doar cele mai bune materii prime, care îndeplinesc cerințele ridicate de calitate, fiecare lot de materii prime este depozitat în condiții care asigură prospețimea și valorile nutriționale naturale. Fiecare lot de ulei presat îndeplinește toate cerințele, printre altele: în ceea ce privește cantitatea și structura acizilor grași esențiali nesaturați conținuți și parametrii care garantează prospețimea și cea mai înaltă calitate a uleiului. Uleiul este presat la rece la o temperatură de până la 40 °C, astfel încât proprietățile naturale ale inului din care este presat sunt păstrate. Uleiul de in oferit de Biooil îndeplinește toate cerințele de calitate pentru uleiul de lin conform Farmacopeei Poloneze VII. \u003cbr\u003e Acest ulei are un raport adecvat de acizi grași Omega pentru corpul nostru. Conține acizi grași nesaturați, care sunt foarte importanți pentru organismul nostru, deoarece nu îi putem sintetiza singuri și, prin urmare, trebuie să fie furnizați prin alimentație. Omega-3 și Omega-6 în raportul corect au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Acești acizi grași polinesaturați influențează starea membranelor tuturor celulelor corpului nostru. Ei participă, de asemenea, la sinteza multor procese care afectează sistemul circulator, reglarea și regenerarea acestuia.\u003cbr\u003e În plus, uleiul de ină are un efect pozitiv asupra funcționării organelor interne și crește imunitatea. Ajută la ameliorarea problemelor de piele, sprijină hidratarea pielii și crește rezistența acesteia la factorii externi de mediu. De asemenea, conține un nivel ridicat de vitamina E, care este un antioxidant. Este numită vitamina tinereții, deoarece încetinește procesele de îmbătrânire și, prin eliminarea radicalilor liberi din organism, are un efect benefic asupra întregului corp și îl protejează împotriva multor boli. Această vitamină influențează funcția vederii, iar deficiența sa poate crește susceptibilitatea la infecții. \u003cbr\u003e Uleiul poate fi utilizat în orice moment al zilei, singur sau ca adaos la salate, iaurturi, sosuri reci etc. Vă recomandăm să consumați zilnic ulei de in. Amintiți-vă că acizii grași Omega-3 sunt foarte sensibili la căldură, așa că nu ar trebui să prăjiți mâncare în el. Uleiul de in poate fi aplicat și extern – ca produs cosmetic. Acesta calmează fisurile pielii, având proprietăți regeneratoare și hidratante. Este perfect pentru pielea grasă, problematică și predispusă la riduri. Poate fi folosit în uleiuri pentru corp și în măști care îngrijesc aspectul frumos al feței și al părului. \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003eINTERESE\u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Primele informații despre uleiul de in din perioada aproximativ 650 î.Hr. Hipocrate a recomandat \u003cstrong\u003eUTILIZAREA\u003c\/strong\u003e acestui ulei în cazul problemelor cu sistemul digestiv \u003cbr\u003e Uleiul de in este ingredientul de bază al \"dietei Budwig\". Numele său provine de la biochimista germană Johanna Budwig. Uleiurile cu un conținut ridicat de linolen sunt adesea denumite \"Budwig\". \u003cbr\u003e Uleiul de in este folosit în pictură pentru a proteja suprafața tablourilor. \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003eINGREDIENTE\u003c\/strong\u003e\u003cbr\u003e  \u003cbr\u003e 100 % Ulei de in. \u003cbr\u003e Uleiul de in conține 54 g acid alfa-linolenic (Omega 3) la 100 g. \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e Informații nutriționale \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Valoare energetică 3700kj \/ 900kcal \u003cbr\u003e Grăsime 100g \u003cbr\u003e printre care: \u003cbr\u003e Acizi grași saturați 10g \u003cbr\u003e Acizi grași monoinsaturați 21g \u003cbr\u003e Acizi grași polinesaturați 69 g \u003cbr\u003e Carbohidrați 0 g \u003cbr\u003e davon: \u003cbr\u003e Zahăr 0 g \u003cbr\u003e Proteină 0 g \u003cbr\u003e Sare 0 g \u003c\/p\u003e \u003cp style=\"text-align: center;\"\u003e \u003cstrong\u003e DEPOZITARE \u003c\/strong\u003e \u003cbr\u003e Uleiul de in presat la rece ar trebui să fie depozitat la o temperatură între 4 °C și 10 °C într-o sticlă închisă la culoare, protejată de lumină și aer, datorită instabilității acizilor grași esențiali nesaturați Omega 3.\u003cbr\u003e Data de expirare: 2 luni de la data imprimării. \u003c\/p\u003e","brand":"BIOOIL","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":40525971423266,"sku":"5907722370044","price":17.95,"currency_code":"EUR","in_stock":false}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0560\/4114\/4354\/products\/486e62d54ac2bf4c64aa78ff0d724e70.jpg?v=1655851809","url":"https:\/\/biogo.de\/ro-sk\/products\/leinsamen-knospenol-kaltgepresst-1000-ml-biooil","provider":"Biogo.de","version":"1.0","type":"link"}